
- 15 Μαρτίου 2013
- 0 Μου Αρέσει

Υλικά :
εντόσθια αρνιού ( συκώτι, σπλήνα, καρδιές, έντερα, πόδι )
Κρεμμύδια ξερά
Κρεμμυδάκια φρέσκα
Άνηθο
μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι
μαρούλι
λίγο ρύζι
λεμόνι
αυγά
λάδι
Εκτέλεση :
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα εντόσθια να βράσουν για 10 λεπτά, τα βγάζουμε από την κατσαρόλα αδειάζοντας την, τα κρυώνουμε και τα κόβουμε πολύ μικρά κομμάτια. Σε μια άλλη κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα για να τα σοτάρουμε για 3-5 λεπτά, προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα εντόσθια συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγο ακόμα. Ρίχνουμε μέσα νερό περίπου μέχρι τη μέση της κατσαρόλας ή λίγο πιο κάτω, αλάτι, πιπέρι, το μαρούλι κομμένο σε μέτρια κομμάτια αφού το έχουμε πλύνει πρώτα. Βράζουμε για 20 λεπτά. Στην συνέχεια βάζουμε το ρύζι και τον άνηθο και βράζουμε για 15 λεπτά. Στο τέλος πρέπει να έχει αρκετό ζωμό για να κάνουμε το αυγολέμονο.
Αυγολέμονο βλέπουμε συνταγή στο μενού μαγειρικής – σάλτσες και ντιπ.
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.